Αγαπητέ υποψήφιε και αγαπητή υποψήφια,

Σε καλωσορίζω στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA)» που προσφέρει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω ότι η απόφασή σου να παρακολουθήσεις ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που έχεις πάρει και η επιλογή του σωστού προγράμματος είναι ζωτικής σημασίας για την επαγγελματική σου καριέρα.

Το Executive MBA του ΕΚΠΑ έχει ως αντικείμενο την μόρφωση, εκπαίδευση και ανάπτυξη αποτελεσματικών στελεχών διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών, που να προοδεύουν ανεξάρτητα από τα εμπόδια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Ειδικότερα, ο σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων που είναι απαραίτητες για να γίνουν οι απόφοιτοί του ηγετικά στελέχη, που δημιουργούν αξία και διαμορφώνουν ένα βιώσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις οργανώσεις τους.

Το Executive MBA του ΕΚΠΑ ακολουθεί υψηλά διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα, χωρίς να χάνει τον πρακτικό επαγγελματικό του προσανατολισμό και ολοκληρώνεται μέσα σ’ ένα ευέλικτο χρονικό διάστημα 18-36 μηνών. Η ομαδική δουλειά και οι εργασίες που γίνονται στο πρόγραμμα αυτό, είναι το κλειδί στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων, που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα ηγετικό στέλεχος στον κλάδο των επιχειρήσεων.

Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις με την καθοδήγηση διεθνώς αναγνωρισμένων καθηγητών, οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Θα αποκτήσεις γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών αντικειμένων, όπως στη διοίκηση επιχειρήσεων, στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, στη διοίκηση μάρκετινγκ, στην επιχειρησιακή στρατηγική, στη χρηματοοικονομική διοίκηση, στη διαχείριση χαρτοφυλακίου, στη χρηματοοικονομική λογιστική, στη διοικητική λογιστική, κ.λπ.

Σε καλωσορίζω λοιπόν στην ιστοσελίδα του προγράμματός μας και σου εύχομαι ολόψυχα να γίνεις και εσύ σύντομα μέλος της κοινότητας των αποφοίτων μας.

Ο Διευθυντής του Προγράμματος,
Δημήτριος Βασιλείου
Καθηγητής Τραπεζικής Διοίκησης
Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών