Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος

Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος

Ειδικός Επιστήμονας


Είναι ένας ολοκληρωμένος επαγγελματίας του Μάρκετινγκ και της Ψηφιακής Στρατηγικής με αποδεδειγμένο ιστορικό στη διαχείρηση ομάδων υψηλών επιδόσεων και στη παροχή απτών αποτελεσμάτων. Η τεχνογνωσία του έγκειται στην ανάπτυξη και την εκτέλεση ολοκληρωμένων στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ για την αύξηση της απόδοσης των σχετικών επενδύσεων (ROI), τη βελτιστοποίηση εμπειρίας πελάτη και της διαδικασίας ψηφιακών πωλήσεων.

Έχει διαχειριστεί με επιτυχία διάφορα έργα ανάπτυξης και ανάλυσης δεδομένων με σκοπό και στοχο τη βελτίωση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας καμπανιών, ψηφιακών εργαλείων και καναλιών. Διακρίνεται στην εφαρμογή μεθοδολογιών Agile Μάρεκτινγκ ευθυγραμίζοντας ανθρώπους, διαδικασίες, τεχνολογία και χρόνο για την ολοκλήρωη έργων ψηφιακού Μάρκετινγκ εντός χρονοδιαγραμμάτων και υψηλών ποιοτικών αποτελεσμάτων.

Έχει λάβει πολλά βραβεία στο ηλεκτρονικό Μάρκετινγ και τη καινοτομία, συμπεριλαμβανομένης μιας (1) παγκόσμιας μελέτης περίπτωσης με την Google. To 2023 αναγνωρίστηκε απο το Marketing Week στη λίστα των ανθρώπων 20 under 40 in Social Media Marketing, που με την καινοτόμο σκέψη, τη πρακτική και ηγεσία τους οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα.

Διαθέτει πιστοποιήσεις από την Google, το Market Motive και το MIT και είναι πρυχιούχος Μηχανικός Αυτοματισμού, Μάρκετινγκ και κάτοχος MBA.